Mediapersoonlijkheden Oud-voetballers

Het vermogen van Andy van der Meijde

Vermogen Andy van der Meijde

Andy van der Meijde is een voormalig profvoetballer die bekend staat om zijn talent op het veld en zijn avontuurlijke levensstijl buiten het veld. Na een succesvolle carrière als speler heeft hij zijn weg gevonden in de media, waar hij als analist en presentator werkt. In deze tekst zullen we het hebben over zijn vermogen en hoe hij zijn geld verdient.

Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde is een voormalig Nederlands profvoetballer. Hij werd geboren op 30 september 1979 in Arnhem en begon zijn carrière bij Ajax. Hij speelde ook voor Internazionale, Everton en PSV voordat hij in 2010 met pensioen ging. Van der Meijde was een vleugelspeler die bekend stond om zijn snelheid en technische vaardigheden. Tijdens zijn carrière won hij verschillende prijzen, waaronder de UEFA Cup, de Serie A en de KNVB Beker.

Buiten het veld staat Van der Meijde bekend om zijn tumultueuze privéleven en zijn openhartige interviews. Hij heeft verschillende boeken geschreven, waaronder zijn autobiografie ‘Geen Genade’ waarin hij openlijk spreekt over zijn drugsgebruik, zijn huwelijk en zijn carrière als voetballer. Sinds zijn pensionering werkt hij als analist en presentator in de media en is hij regelmatig te zien op televisieprogramma’s zoals Veronica Inside en Radio Veronica.

Waar verdient Andy van der Meijde zijn geld mee?

Na zijn carrière als voetballer heeft Andy van der Meijde verschillende zakelijke activiteiten ondernomen om zijn inkomen te behouden. Hij heeft bijvoorbeeld zijn eigen kledinglijn en fitness-app, genaamd ‘MyFitPlan’. Daarnaast is hij werkzaam als analist en presentator in de media en heeft hij zijn eigen YouTube-kanaal waar hij regelmatig video’s plaatst over zijn leven en zijn activiteiten.

Wat is het inkomen van Andy van der Meijde?

Er is geen specifieke informatie beschikbaar over het inkomen van Andy van der Meijde. Het is echter bekend dat hij tijdens zijn carrière als voetballer miljoenen heeft verdiend en zijn zakelijke activiteiten en mediaoptredens zorgen voor een aanvullend inkomen. Het is veilig om aan te nemen dat hij financieel comfortabel leeft.

Hoeveel is het vermogen van Andy van der Meijde?

Het exacte vermogen van Andy van der Meijde is niet bekend, maar volgens verschillende bronnen wordt zijn netto waarde geschat op ongeveer 5 miljoen euro. Dit is voornamelijk te danken aan zijn succesvolle voetbalcarrière en zijn lucratieve zakelijke ondernemingen na zijn pensioen. Hij is eigenaar van een huis in Apeldoorn en heeft ook meerdere auto’s, waaronder een Porsche en een Audi R8.

Waar woont Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde woont in een prachtig huis in Apeldoorn, samen met zijn vrouw Melisa en hun kinderen. Het huis heeft een moderne inrichting en beschikt over veel voorzieningen zoals een grote tuin, zwembad en een fitnessruimte. Van der Meijde deelt regelmatig foto’s en video’s van zijn huis en zijn dagelijks leven op sociale media.

Wie is de vrouw van Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde is getrouwd met Melisa Schaufeli. Zij is voormalig model en actrice en werd bekend door haar deelname aan de realityshow ‘Oh Oh Cherso’. Van der Meijde en Schaufeli ontmoetten elkaar in 2012 en trouwden later dat jaar. Samen hebben ze twee kinderen, een zoon genaamd Vince en een dochter genaamd Roxy.

Veelgestelde vragen