Influencers Mediapersoonlijkheden Vloggers

Het vermogen van Breghje Kommers

Vermogen Breghje Kommers

Breghje Kommers is een bekende Nederlandse influencer en YouTuber. Ze heeft in de afgelopen jaren een grote aanhang opgebouwd door haar persoonlijke verhalen en lifestyle-content te delen op social media. Veel fans zijn benieuwd naar haar inkomen en vermogen, dus in deze tekst zullen we deze onderwerpen uitgebreid bespreken.

Wie is Breghje Kommers?

Breghje Kommers werd geboren op 25 september 1995 in Eindhoven. Ze groeide op in Helmond en studeerde vervolgens aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Na haar studie begon ze als marketeer te werken, maar al snel besloot ze om zich volledig te richten op het maken van content voor haar YouTube-kanaal en Instagram-account. Inmiddels heeft ze ruim 230.000 volgers op Instagram en bijna 200.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Ze deelt voornamelijk lifestyle-content, waaronder fashion, beauty, reizen en persoonlijke verhalen.

Waar verdient Breghje Kommers haar geld mee?

Breghje Kommers verdient haar geld voornamelijk via samenwerkingen met merken op social media. Ze werkt onder andere samen met bekende merken als L’Oréal, H&M en Praxis. Daarnaast heeft ze ook haar eigen webshop waar ze haar eigen merchandise verkoopt. Ook is ze regelmatig te zien als presentatrice bij verschillende evenementen en heeft ze een aantal kleine acteerklussen gedaan.

Wat is het inkomen van Breghje Kommers?

Het exacte inkomen van Breghje Kommers is niet bekend, maar geschat wordt dat ze met haar social media-activiteiten en andere werkzaamheden zo’n 150.000 tot 200.000 euro per jaar verdient. Dit is een combinatie van haar inkomsten uit samenwerkingen met merken, haar eigen webshop, presentatie- en acteerwerk en eventuele inkomsten uit haar YouTube-kanaal.

Hoeveel is het vermogen van Breghje Kommers?

Het exacte vermogen van Breghje Kommers is niet bekend, maar geschat wordt dat ze een vermogen heeft tussen de 500.000 en 1 miljoen euro. Dit is gebaseerd op haar jaarlijkse inkomsten en haar activiteiten op social media. Ook heeft ze aangegeven dat ze verstandig omgaat met haar geld en regelmatig investeert in vastgoed en aandelen.

Waar woont Breghje Kommers?

Breghje Kommers woont momenteel in Amsterdam, waar ze samen met haar vriend en hond een appartement heeft. Ze deelt regelmatig foto’s en video’s van haar woning op social media, waaruit blijkt dat ze van een moderne en minimalistische inrichting houdt.

Wie is de vriendin van Breghje Kommers?

Breghje Kommers heeft sinds 2016 een relatie met haar vriend Léon. Hij is ook te zien in veel van haar video’s en foto’s op social media. Léon is werkzaam als commercieel manager en heeft zijn eigen bedrijf genaamd The Other Side Agency, dat zich richt op marketing en branding.

Veelgestelde vragen