Sporters

Het vermogen van Irene Schouten

Vermogen Irene Schouten

Irene Schouten is een Nederlandse schaatsster en skeeleraar, geboren op 6 juni 1992 in Andijk, Noord-Holland. Ze is een van de meest veelzijdige schaatssters ter wereld en heeft al vele titels en medailles gewonnen in zowel langebaanschaatsen als marathonschaatsen en inline-skaten. In dit artikel zullen we haar vermogen onderzoeken en kijken naar haar inkomstenbronnen en levensstijl.

Wie is Irene Schouten?

Irene Schouten groeide op in Andijk en begon al op jonge leeftijd met schaatsen. In 2010 werd ze Nederlands kampioen bij de junioren. Vanaf dat moment begon ze zich te richten op zowel de langebaanschaatsen als het marathonschaatsen. Na enkele jaren te hebben gecombineerd, besloot ze zich te specialiseren in het marathonschaatsen en inlineskaten. In deze disciplines heeft ze al vele prijzen gewonnen, waaronder de wereldtitel op de massastart in 2015, de Europese titel op de marathon in 2018 en 2020 en de Europese titel op de 10.000 meter op de langebaan in 2021.

Naast haar carrière als schaatsster is Irene Schouten ook actief als boerin. Samen met haar ouders runt ze een melkveebedrijf in Andijk, waar ze dagelijks meehelpt in de stal en op het land.

Waar verdient Irene Schouten haar geld mee?

Irene Schouten verdient haar geld met haar prestaties als professionele schaatsster en skeeleraar. Ze heeft verschillende sponsorcontracten met grote bedrijven, zoals ZiuZ, Corendon en KPN. Daarnaast ontvangt ze prijzengeld voor de wedstrijden die ze wint. Het prijzengeld voor marathonschaatswedstrijden kan oplopen tot enkele duizenden euro’s per wedstrijd, afhankelijk van de plaats die ze behaalt. Voor wereldbekerwedstrijden op de langebaan ligt het prijzengeld hoger en kan oplopen tot enkele tienduizenden euro’s.

Naast haar inkomsten als schaatsster verdient Irene Schouten ook geld met haar melkveebedrijf. Dit is echter niet haar hoofdinkomstenbron.

Wat is het inkomen van Irene Schouten?

Het exacte inkomen van Irene Schouten is niet bekend. Schaatsers en skeeleraars zijn geen topsporters waar veel geld in omgaat, en het prijzengeld dat ze verdienen is relatief bescheiden in vergelijking met andere sporten. Het inkomen van Irene Schouten zal echter hoger zijn dan dat van veel andere schaatsers vanwege haar vele sponsorcontracten.

Hoeveel is het vermogen van Irene Schouten?

Het vermogen van Irene Schouten is niet exact bekend, maar wordt geschat op ongeveer 1 miljoen euro. Dit is een schatting op basis van haar inkomsten als schaatsster, haar sponsorcontracten en haar activiteiten als boerin. Het vermogen van Irene Schouten is de afgelopen jaren waarschijnlijk toegenomen vanwege haar goede prestaties en groeiende populariteit.

Het vermogen van Irene Schouten is echter niet het belangrijkste voor haar. Ze is vooral gedreven door haar passie voor het schaatsen en het skeeleren en het najagen van haar dromen en doelen. Ze zet zich volledig in voor haar sport en traint dagelijks hard om steeds beter te worden.

Waar woont Irene Schouten?

Irene Schouten woont in Andijk, Noord-Holland. Hier is ook het melkveebedrijf van haar ouders gevestigd, waar ze regelmatig meehelpt.

Wie is de partner van Irene Schouten?

Irene Schouten heeft geen partner. Ze richt zich momenteel volledig op haar carrière als schaatsster en skeeleraar en heeft hier al haar tijd en energie voor nodig.

Veelgestelde vragen