Influencers Mediapersoonlijkheden Modellen

Het vermogen van Jaimie Vaes

Vermogen Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is een bekende Nederlandse persoonlijkheid die in de afgelopen jaren veel aandacht heeft gekregen. Ze heeft zichzelf bewezen als een veelzijdige vrouw die zich in verschillende sectoren heeft gevestigd. Van modelleren tot presenteren, Jaimie heeft haar handen vol gehad aan verschillende projecten die haar succes hebben gebracht. In deze tekst gaan we dieper in op het vermogen van Jaimie Vaes en bespreken we waar ze haar geld mee verdient, haar inkomen, waar ze woont en wie haar partner is.

Wie is Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes is een 32-jarige Nederlandse persoonlijkheid die voornamelijk bekend staat als model en presentator. Ze werd geboren op 27 december 1989 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands en haar vader is van Curaçaose afkomst. In haar jeugd was ze een actief lid van de plaatselijke toneelclub en ze wist al snel dat ze in de entertainmentindustrie wilde werken.

Jaimie begon haar carrière als model en werd al snel bekend in de Nederlandse modewereld. Ze werkte voor verschillende grote merken en verscheen op de covers van verschillende tijdschriften. Naast modelleren begon ze ook te presenteren. Ze presenteerde verschillende programma’s op de Nederlandse televisie en was regelmatig te zien als gast in verschillende shows.

Waar verdient Jaimie Vaes haar geld mee?

Jaimie Vaes verdient haar geld met verschillende projecten. Als model werkt ze voor verschillende merken en doet ze fotoshoots voor tijdschriften en campagnes. Daarnaast is ze regelmatig te zien op televisie als presentator en gast. Jaimie heeft ook samengewerkt met verschillende merken als influencer en heeft haar eigen kledinglijn uitgebracht.

Jaimie heeft ook haar eigen evenementenbureau genaamd Vaes & Styles. Het bureau organiseert evenementen en feesten voor verschillende klanten en heeft een goede reputatie opgebouwd in de Nederlandse evenementenindustrie. Met al deze projecten weet Jaimie Vaes haar vermogen te vergroten.

Wat is het inkomen van Jaimie Vaes?

Het inkomen van Jaimie Vaes is niet bekendgemaakt. Als bekende persoonlijkheid heeft ze echter naar alle waarschijnlijkheid een hoog inkomen. Naast haar werk als model, presentator en influencer heeft ze ook haar eigen evenementenbureau en kledinglijn. Dit alles draagt bij aan haar inkomen en haar vermogen.

Hoeveel is het vermogen van Jaimie Vaes?

Het vermogen van Jaimie Vaes wordt geschat op zo’n 2,5 miljoen euro. Dit is een schatting op basis van haar verschillende projecten en de inkomsten die daarbij horen. Met haar succesvolle carrière heeft Jaimie een aanzienlijk vermogen opgebouwd dat haar in staat stelt om een comfortabel leven te leiden.

Waar woont Jaimie Vaes?

Jaimie Vaes woont in Amsterdam. Ze heeft verschillende woningen gehad in de stad, waaronder een appartement aan de Keizersgracht. Daarnaast heeft ze ook in het buitenland gewoond, waaronder in Curaçao en New York. Momenteel is het niet bekend waar ze precies woont.

Wie is de partner van Jaimie Vaes?

De partner van Jaimie Vaes was de bekende Nederlandse rapper Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is. Het koppel heeft elkaar ontmoet in 2017 en was sindsdien samen. Samen hebben ze een zoontje genaamd Lío Zion Scholten, die in 2019 werd geboren.

Na onenigheden en verschillende rechtzaken hebben Jamie Vaes en Lil Kleine besloten om uit elkaar te gaan.

Veelgestelde vragen