Journalisten Mediapersoonlijkheden Oud-voetballers

Het vermogen van Johan Derksen

Vermogen Johan Derksen

Johan Derksen is een bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid die bekend staat om zijn ongezouten mening en kritische houding ten opzichte van de voetbalwereld. Hij heeft door de jaren heen een flinke fanbase opgebouwd en wordt zowel bewonderd als bekritiseerd om zijn uitgesproken karakter. In deze tekst zullen we het hebben over het vermogen van Johan Derksen en hoe hij dit heeft opgebouwd.

Wie is Johan Derksen?

Johan Derksen werd geboren op 31 januari 1949 in Heteren, Nederland. Hij begon zijn carrière als voetballer bij Go Ahead Eagles en speelde later ook nog voor Cambuur Leeuwarden en Veendam. Na zijn voetbalcarrière ging Derksen aan de slag als journalist en was hij onder andere hoofdredacteur van Voetbal International. Later werd hij ook bekend als televisiepersoonlijkheid, voornamelijk door zijn rol als analist bij het programma Voetbal Inside (voorheen bekend als Voetbal International) op RTL 7.

Derksen staat bekend om zijn ongezouten mening en kritische houding ten opzichte van de voetbalwereld. Zijn uitspraken hebben regelmatig voor ophef gezorgd en hebben hem zowel bewonderaars als critici opgeleverd.

Waar verdient Johan Derksen zijn geld mee?

Johan Derksen verdient zijn geld voornamelijk met zijn werk als televisiepersoonlijkheid en analist. Naast Voetbal Inside heeft hij ook meegewerkt aan andere programma’s, zoals De Wereld Draait Door en Pauw. Daarnaast heeft Derksen ook een eigen uitgeverij, genaamd ‘Johan Derksen Presenteert’, waar hij boeken uitgeeft over onderwerpen als muziek en voetbal.

Derksen heeft ook een eigen blad, genaamd ‘Johan’. Dit blad richt zich op liefhebbers van blues- en countrymuziek en bevat naast interviews en reportages ook columns van Derksen zelf.

Wat is het inkomen van Johan Derksen?

Het inkomen van Johan Derksen is niet precies bekend, maar geschat wordt dat hij zo’n €500.000 tot €750.000 per jaar verdient met zijn televisiewerk en andere activiteiten. Daarnaast heeft hij ook inkomsten uit zijn uitgeverij en zijn eigen blad.

Hoeveel is het vermogen van Johan Derksen?

Het geschatte vermogen van Johan Derksen is ongeveer €3 miljoen. Dit vermogen heeft hij voornamelijk opgebouwd door zijn werk als televisiepersoonlijkheid en analist, maar ook door zijn activiteiten als uitgever en bladenmaker.

Daarnaast heeft Derksen ook geïnvesteerd in vastgoed. Zo heeft hij een huis in Grolloo, Drenthe en heeft hij in 2020 een boerderij gekocht in Friesland. Deze boerderij, die volledig gerenoveerd moet worden, heeft hij gekocht voor €1,1 miljoen.

Waar woont Johan Derksen?

Johan Derksen woont momenteel in Grolloo, een dorpje in de provincie Drenthe. Hier heeft hij een prachtige villa met een ruime tuin en een groot zwembad. Hij heeft ook een boerderij in Friesland gekocht die hij gaat renoveren en waar hij in de toekomst mogelijk ook gaat wonen.

Wie is de vrouw van Johan Derksen?

Johan Derksen is getrouwd met Isabelle Derksen. Zij is van oorsprong Belgisch en werkt als interieurontwerper. Samen hebben zij een dochter genaamd Marieke.

Veelgestelde vragen