Influencers Sporters

Het vermogen van Jutta Leerdam

Vermogen Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is een van de meest getalenteerde en succesvolle Nederlandse schaatssters van dit moment. Als sprintster heeft ze al vele titels en medailles gewonnen, waaronder goud op de 1000 meter tijdens de Wereldkampioenschappen afstanden in 2020. Naast haar sportprestaties staat ze ook bekend om haar knappe verschijning en haar samenwerkingen met diverse merken op social media. Maar wat is het vermogen van Jutta Leerdam precies? In deze tekst gaan we dieper in op haar inkomen, haar vermogen en andere belangrijke aspecten van haar leven en carrière.

Wie is Jutta Leerdam?

Jutta Leerdam is geboren op 30 december 1998 in ‘s-Gravenzande. Ze begon op jonge leeftijd met schaatsen en al snel bleek dat ze een groot talent had. In 2017 maakte ze haar debuut bij de Nederlandse kampioenschappen afstanden en sindsdien heeft ze vele titels en medailles gewonnen. Naast schaatsen is Jutta ook actief op social media, waar ze meer dan 300.000 volgers heeft op Instagram.

Waar verdient Jutta Leerdam haar geld mee?

Jutta Leerdam verdient haar geld voornamelijk met schaatsen en haar samenwerkingen met diverse merken op social media. Als topsporter ontvangt ze een salaris van de KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaats Bond) en daarnaast heeft ze diverse sponsordeals met onder andere Red Bull en KPN. Op Instagram deelt ze regelmatig foto’s en video’s waarin ze producten van deze merken promoot.

Wat is het inkomen van Jutta Leerdam?

Het exacte inkomen van Jutta Leerdam is niet bekend, maar als topsporter verdient ze naar schatting tussen de 50.000 en 100.000 euro per jaar. Daarnaast verdient ze ook geld met haar samenwerkingen met diverse merken op social media.

Hoeveel is het vermogen van Jutta Leerdam?

Het vermogen van Jutta Leerdam is lastig te schatten, omdat er weinig informatie beschikbaar is over haar inkomsten en uitgaven. Toch kunnen we op basis van haar salaris en sponsordeals een schatting maken van haar vermogen. Naar schatting bedraagt het vermogen van Jutta Leerdam tussen de 500.000 en 1 miljoen euro.

Het is belangrijk om hierbij op te merken dat het vermogen van Jutta Leerdam voornamelijk bestaat uit haar waarde als merk. Haar sportcarrière heeft haar bekendheid en populariteit gebracht, waardoor ze interessant is voor diverse merken om mee samen te werken. Hierdoor kan ze in de toekomst haar vermogen verder uitbouwen.

Waar woont Jutta Leerdam?

Jutta Leerdam woonde samen met haar ex-vriend Koen Verweij in Heerenveen, waar ze traint op de schaatsbaan Thialf. Inmiddels is het stel uit elkaar en date Jutta Leerdam nu met de bekende Jake Paul. De huidige exacte woonplaats is onbekend, maar het is wel bekend dat ze nog steeds in Heerenveen woont.

Wie is de vriend van Jutta Leerdam?

De huidige vriend van Jutta Leerdam is de Amerikaanse influencer Jake Paul. Jake Paul staat bekend om zijn Youtube filmpjes en tegenwoordig ook vooral om zijn resultaten in het influencer boksen. Zo wist hij bekende MMA-vechters als Tyron Woodley en Ben Askren redelijk makkelijk van zich af te schudden. Daarnaast staat Jake Paul bekend om zijn persoonlijkheid en daarom is het ook maar de vraag hoe lang deze relatie stand zal houden. Voor Jutta Leerdam hopen we natuurlijk voor altijd!

Veelgestelde vragen