Mediapersoonlijkheden

Het vermogen van Kees van der Spek

Vermogen Kees van der Spek

Kees van der Spek is een bekende Nederlander die vooral bekendheid heeft verworven door zijn televisiewerk als presentator en programmamaker. Van der Spek staat bekend om zijn onderzoeksjournalistiek waarbij hij zich richt op misstanden in binnen- en buitenland. Maar wat is nu eigenlijk het vermogen van deze mediapersoonlijkheid en hoe heeft hij zijn geld verdiend? In deze tekst gaan we daar dieper op in.

Wie is Kees van der Spek?

Kees van der Spek is geboren op 10 mei 1962 in Rotterdam. Van der Spek begon zijn carrière als journalist bij het Algemeen Dagblad. Later werkte hij onder andere voor Panorama, Revu en Het Parool. In de jaren 90 van de vorige eeuw maakte hij de overstap naar televisie. Daar presenteerde hij programma’s als ‘Breekijzer’, ‘Opgelicht’ en ‘Gestalkt’. In deze programma’s richt Van der Spek zich vooral op het aan de kaak stellen van misstanden en oplichting.

Waar verdient Kees van der Spek zijn geld mee?

Kees van der Spek verdient zijn geld vooral met zijn televisiewerk. Hij werkt als presentator en programmamaker voor diverse omroepen. Zijn werk als presentator begon in 1996 met het programma ‘Breekijzer’ waarin hij consumentenproblemen aan de kaak stelde. Later presenteerde hij ‘Opgelicht’, een programma over oplichting en fraude. In 2012 begon hij met het programma ‘Gestalkt’ waarin hij mensen helpt die gestalkt worden.

Naast zijn werk als presentator is Kees van der Spek ook actief als programmamaker. Zo maakte hij in 2017 de serie ‘Oplichters Aangepakt’ waarin hij oplichters op de hielen zit en ze confronteert met hun daden. Daarnaast is hij regelmatig te zien als expert in praatprogramma’s zoals ‘RTL Boulevard’ en ‘Jinek’. Ook heeft hij een eigen productiebedrijf, genaamd Skyhigh TV, waar hij samen met zijn team televisieprogramma’s produceert.

Wat is het inkomen van Kees van der Spek?

Het inkomen van Kees van der Spek is niet exact bekend. Het is ook niet duidelijk hoeveel hij verdient per aflevering van zijn televisieprogramma’s. Wel is bekend dat Van der Spek een succesvolle carrière heeft als televisiemaker en dat zijn programma’s goed worden bekeken. Hierdoor kan worden aangenomen dat zijn inkomen zeker bovengemiddeld is.

Hoeveel is het vermogen van Kees van der Spek?

Het exacte vermogen van Kees van der Spek is niet bekend, omdat hij zijn privéleven zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers houdt. Er zijn geen officiële cijfers beschikbaar over zijn inkomsten en uitgaven. Toch zijn er schattingen gemaakt van zijn vermogen, die variëren tussen de 2 en 5 miljoen euro. Dit vermogen heeft hij voornamelijk opgebouwd met zijn werk als televisiemaker en zijn productiebedrijf Skyhigh TV.

Waar woont Kees van der Spek?

Over de woonplaats van Kees van der Spek is niet veel bekend. Wel is bekend dat hij in Nederland woont en dat hij regelmatig op televisie verschijnt vanuit een studio in Hilversum.

Wie is de vriendin van Kees van der Spek?

Kees van der Spek houdt zijn privéleven zo veel mogelijk buiten de schijnwerpers, daarom is er niet veel bekend over zijn relatiestatus. Wel weten we dat hij een zoon heeft waar hij tegenwoordig ook een programma mee maakt.

Veelgestelde vragen