Modellen Zakenmensen

Het vermogen van Kelly Piquet

Vermogen Kelly Piquet

Kelly Piquet is een bekende Braziliaanse zakenvrouw en erfgenaam van een aanzienlijk fortuin. Ze is vooral bekend door haar familieachtergrond en haar betrokkenheid bij de autosportwereld. In deze tekst zullen we meer te weten komen over wie Kelly Piquet is, waar ze haar geld mee verdient, haar inkomen en vermogen, waar ze woont, en informatie over haar partner.

Wie is Kelly Piquet?

Kelly Piquet is geboren op 7 december 1988 in Duitsland. Ze komt uit een bekende Braziliaanse familie met een sterke band met de autosport. Haar vader is drievoudig Formule 1-wereldkampioen Nelson Piquet, en haar broer, Nelson Piquet Jr., is ook een professionele autocoureur.

Kelly Piquet heeft een sterke interesse in de autosport geërfd en heeft haar eigen stempel gedrukt in de branche. Hoewel ze zelf geen professionele autocoureur is, heeft ze een succesvolle carrière opgebouwd als zakenvrouw en model.

Waar verdient Kelly Piquet haar geld mee?

Kelly Piquet verdient haar geld op verschillende manieren. Ze heeft deelgenomen aan modellenwerk en heeft samengewerkt met verschillende merken en tijdschriften. Daarnaast heeft ze zakelijke belangen en investeringen, waardoor ze een passief inkomen genereert. Haar betrokkenheid bij de autosportwereld heeft haar ook kansen gegeven om samen te werken met verschillende automerken en sponsors.

Wat is het inkomen van Kelly Piquet?

Het exacte inkomen van Kelly Piquet is niet publiekelijk bekend. Als model en zakenvrouw verdient ze echter een aanzienlijk inkomen uit haar professionele activiteiten. Daarnaast genereert ze ook inkomsten uit investeringen en zakelijke belangen.

Hoeveel is het vermogen van Kelly Piquet?

Het vermogen van Kelly Piquet wordt geschat op een aanzienlijk bedrag. Hoewel er geen exacte cijfers beschikbaar zijn, heeft ze als erfgenaam van een fortuin en door haar eigen zakelijke inspanningen een solide financiële basis opgebouwd. Haar vermogen wordt verder versterkt door haar betrokkenheid bij de autosportwereld en haar zakelijke ventures.

Haar vermogen stelt Kelly Piquet in staat om een comfortabel en luxueus leven te leiden en haar passies na te streven, waaronder reizen en deelnemen aan verschillende sociale evenementen.

Waar woont Kelly Piquet?

Kelly Piquet heeft verschillende woonplaatsen gehad vanwege haar internationale carrière en levensstijl. Ze heeft in verschillende steden over de hele wereld gewoond, waaronder Londen, Monaco en São Paulo. Monaco is een populaire bestemming voor veel mensen in de autosportwereld vanwege de nabijheid van de Formule 1-races en de fiscale voordelen die het biedt.

Wie is de partner van Kelly Piquet?

Kelly Piquet is in het verleden romantisch gelinkt aan verschillende bekende personen. Momenteel heeft ze een relatie met niemand minder dan de Nederlandse autocoureur Max Verstappen, die uitkomt in de Formule 1. Max Verstappen is een van de meest getalenteerde en veelbelovende coureurs in de autosportwereld en heeft al meerdere Grand Prix-overwinningen en wereld titels op zijn naam staan.

Veelgestelde vragen