Artiesten

Het vermogen van Lil Kleine

Vermogen Lil Kleine

Lil Kleine, ofwel Jorik Scholten, is een bekende Nederlandse rapper en ondernemer. Hij is vooral bekend geworden door nummers als “Drank & Drugs” en “Vakantie” en heeft meerdere hits op zijn naam staan. Maar hoeveel geld heeft Lil Kleine eigenlijk verdiend met zijn muziek en ondernemerschap en wat is zijn vermogen? In deze tekst gaan we hier dieper op in.

Wie is Lil Kleine?

Lil Kleine werd geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam. Hij groeide op in de Jordaan en begon op jonge leeftijd met het maken van muziek. In 2012 bracht hij zijn eerste mixtape uit, genaamd “Jonge Jongen Naar De Top”. Dit leverde hem de nodige bekendheid op en in 2015 brak hij echt door met het nummer “Drank & Drugs”, een samenwerking met Ronnie Flex. Sindsdien heeft hij meerdere hits op zijn naam staan en heeft hij zich ontwikkeld tot een succesvolle ondernemer.

Naast zijn muziekcarrière is Lil Kleine ook actief als ondernemer. Zo heeft hij zijn eigen kledinglijn genaamd Jorik, een eigen wodkamerk genaamd Kiki Vodka en is hij mede-eigenaar van een succesvolle barbershop in Amsterdam genaamd De J. Kutte Barbershop.

Waar verdient Lil Kleine zijn geld mee?

Zoals hierboven al genoemd verdient Lil Kleine zijn geld met zijn muziekcarrière en ondernemerschap. Door zijn succesvolle muziekcarrière heeft hij flink wat geld verdiend met de verkoop van albums, optredens en merchandise. Daarnaast verdient hij geld met zijn eigen kledinglijn Jorik en zijn wodkamerk Kiki Vodka. Ook als mede-eigenaar van de De J. Kutte Barbershop zal hij hier aan verdienen.

Wat is het inkomen van Lil Kleine?

Het exacte inkomen van Lil Kleine is niet bekend, maar het is wel bekend dat hij in 2019 in de Quote 500 Junior stond met een geschat vermogen van 28 miljoen euro. Dit geeft aan dat hij een zeer succesvolle ondernemer is en dat hij flink wat geld verdient met zijn muziek en ondernemerschap.

Hoeveel is het vermogen van Lil Kleine?

Zoals hierboven al genoemd wordt het vermogen van Lil Kleine in de Quote 500 Junior geschat op 28 miljoen euro. Dit maakt hem één van de rijkste Nederlandse artiesten en ondernemers. Naast zijn succesvolle muziekcarrière en ondernemerschap heeft Lil Kleine ook flink geïnvesteerd in vastgoed, wat waarschijnlijk bijdraagt aan zijn vermogen.

Waar woont Viktor Verhulst?

Lil Kleine woont in Amsterdam. In het verleden heeft hij meerdere woningen gehad in de stad, maar sinds 2021 woont hij in een nieuw pand aan de Prinsengracht. Dit pand heeft hij voor een bedrag van 6 miljoen euro gekocht. Het is een monumentaal pand met zes verdiepingen en een dakterras met uitzicht over de stad.

Wie is de partner van Lil Kleine?

Lil Kleine heeft sinds 2017 een relatie met Jaimie Vaes. Zij is een bekende Nederlandse styliste en influencer. Samen hebben zij een zoon genaamd Lío Zion Scholten, die in 2019 geboren is. Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn regelmatig te zien op social media en in de media.

Veelgestelde vragen