Artiesten Mediapersoonlijkheden

Het vermogen van Lisa Marie Presley

Vermogen Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley, geboren op 1 februari 1968, is een Amerikaanse zangeres, songwriter en dochter van de legendarische muzikant Elvis Presley. Ze is bekend om haar muzikale carrière en haar band met de muziekindustrie. In deze tekst zullen we ingaan op het vermogen van Lisa Marie Presley en verschillende aspecten van haar financiële situatie bespreken.

Wie is Lisa Marie Presley?

Lisa Marie Presley is de enige dochter van Elvis Presley en Priscilla Presley. Ze werd geboren in Memphis, Tennessee en groeide op in de schijnwerpers vanwege de bekendheid van haar vader. Lisa Marie heeft haar eigen carrière in de muziekindustrie nagestreefd en heeft verschillende albums uitgebracht. Naast haar muzikale activiteiten is ze ook bekend om haar filantropische werk en haar betrokkenheid bij verschillende goede doelen.

Waar verdient Lisa Marie Presley haar geld mee?

Lisa Marie Presley verdient haar geld voornamelijk met haar muzikale carrière. Ze heeft verschillende albums uitgebracht, waaronder haar debuutalbum “To Whom It May Concern” uit 2003 en het album “Storm & Grace” uit 2012. Daarnaast heeft ze ook geld verdiend met het schrijven van nummers voor andere artiesten en met optredens tijdens concerten en tours. Ze heeft ook geprofiteerd van royalty’s en licentiedeals met betrekking tot de muziek van haar vader.

Wat is het inkomen van Lisa Presley?

Het exacte inkomen van Lisa Marie Presley is niet publiekelijk bekend, omdat ze een privépersoon is en haar financiële gegevens niet openbaar maakt. Echter, als succesvolle muzikant en erfgenaam van het nalatenschap van Elvis Presley, wordt aangenomen dat ze aanzienlijke inkomsten heeft gegenereerd gedurende haar carrière. Haar inkomen kan afkomstig zijn van albumverkoop, concertopbrengsten, auteursrechten en royalty’s, evenals andere zakelijke investeringen en activiteiten.

Hoeveel is het vermogen van Lisa Marie Presley?

Het vermogen van Lisa Marie Presley wordt geschat op ongeveer 50 miljoen dollar. Dit is echter slechts een schatting, aangezien er geen exacte cijfers beschikbaar zijn over haar financiële situatie. Het vermogen van Lisa Marie Presley bestaat niet alleen uit haar muziekinkomsten, maar ook uit haar erfdeel van het nalatenschap van Elvis Presley. Het erfdeel omvat onder andere het landgoed Graceland en de rechten op de muziek en beeltenis van Elvis Presley.

Waar woont Lisa Marie Presley?

Lisa Marie Presley heeft verschillende woonplaatsen gehad gedurende haar leven. Ze heeft in verschillende delen van de Verenigde Staten gewoond, waaronder Memphis, Tennessee, waar ze werd geboren, en Los Angeles, Californië. De exacte huidige woonplaats van Lisa Marie Presley is echter niet publiekelijk bekend en ze heeft ervoor gekozen om haar privéleven zoveel mogelijk afgeschermd te houden.

Wie is de partner van Lisa Presley?

Lisa Marie Presley is meerdere keren getrouwd geweest en heeft relaties gehad met verschillende partners. Ze was eerst getrouwd met Danny Keough, met wie ze twee kinderen heeft. Vervolgens was ze kort getrouwd met Michael Jackson en daarna met Nicolas Cage. Haar vierde huwelijk was met muzikant Michael Lockwood, met wie ze twee kinderen heeft. Momenteel is Lisa Marie Presley gescheiden van Michael Lockwood.

Veelgestelde vragen