Zakenmensen

Het vermogen van Marco Geeratz

Vermogen Marco Geeratz

Marco Geeratz is een Nederlandse zakenman en ondernemer die bekend staat om zijn expertise in de ICT-branche. Hij heeft een indrukwekkend cv opgebouwd en heeft verschillende succesvolle bedrijven opgericht. In dit artikel gaan we dieper in op zijn vermogen en zijn zakelijke activiteiten.

Wie is Marco Geeratz?

Marco Geeratz werd geboren op 2 juni 1969 in Hilversum. Na het behalen van zijn diploma aan de HEAO in Utrecht begon hij zijn carrière bij het softwarebedrijf Baan. Later werkte hij bij verschillende andere ICT-bedrijven, waaronder Oracle en HP.

In 2000 richtte Geeratz zijn eerste bedrijf op, genaamd PQR, dat zich richtte op IT-infrastructuuroplossingen. Sindsdien heeft hij nog verschillende andere bedrijven opgericht en bekleedt hij diverse functies in bestuurs- en adviesorganen.

Geeratz is ook een veelgevraagde spreker en deelt graag zijn kennis over de ICT-branche en ondernemerschap met anderen. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

Waar verdient Marco Geeratz zijn geld mee?

Marco Geeratz verdient zijn geld met zijn verschillende bedrijven in de ICT-branche. Hij is oprichter en eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder PQR, 2ML, Sterksen en Vepro. Deze bedrijven richten zich op IT-infrastructuuroplossingen, softwareontwikkeling, recruitment en managementadvies.

Daarnaast is Geeratz ook actief als investeerder in start-ups en innovatieve bedrijven. Hij investeert in bedrijven die actief zijn in de ICT-branche en die een duidelijke visie hebben op de toekomst van deze sector.

Wat is het inkomen van Marco Geeratz?

Het exacte inkomen van Marco Geeratz is niet bekend, omdat hij geen publiekelijk verantwoording aflegt over zijn financiële situatie. Gezien zijn zakelijke successen en zijn betrokkenheid bij verschillende bedrijven en investeringen, kan echter worden aangenomen dat zijn inkomen zeer comfortabel is.

Hoeveel is het vermogen van Marco Geeratz?

Het vermogen van Marco Geeratz wordt geschat op ongeveer 200 miljoen euro. Dit vermogen heeft hij voornamelijk opgebouwd met zijn verschillende bedrijven en investeringen in de ICT-branche. Geeratz heeft in de loop der jaren een indrukwekkende reputatie opgebouwd als succesvolle ondernemer en investeerder.

Het is belangrijk om op te merken dat dit slechts een schatting is, aangezien Geeratz geen publiekelijk verantwoording aflegt over zijn financiële situatie en het exacte bedrag van zijn vermogen niet bekend is.

Waar woont Marco Geeratz?

Marco Geeratz woont in het Noord-Hollandse Blaricum, een gemeente in het Gooi. Blaricum staat bekend als een gemeente met een hoog welvaartsniveau en is populair onder welgestelden. Het is dan ook geen verrassing dat Geeratz ervoor heeft gekozen om hier te wonen.

Wie is de vrouw van Marco Geeratz?

De vrouw van Marco Geeratz is niet publiekelijk bekend. Geeratz is erg privé over zijn persoonlijke leven en laat weinig los over zijn familie en relaties. Hij richt zich vooral op zijn zakelijke activiteiten en deelt zijn kennis graag met anderen op dit gebied.

Veelgestelde vragen