Acteurs & actrices Mediapersoonlijkheden

Het vermogen van Marie Verhulst

Vermogen Marie Verhulst

Marie Verhulst is een bekende Vlaamse televisiepresentatrice en actrice. Als dochter van de populaire tv-presentator en acteur Gert Verhulst is ze opgegroeid in de wereld van entertainment en heeft ze haar eigen succesvolle carrière opgebouwd. Daarnaast is Marie Verhulst uiteraard ook de zus van de bekende Viktor Verhulst. In deze tekst zullen we bespreken wie Marie Verhulst is, waar ze haar geld mee verdient, wat haar inkomen is, hoeveel haar vermogen is, waar ze woont en wie haar partner is.

Wie is Marie Verhulst?

Marie Verhulst werd geboren op 19 april 1995 in België. Ze is de dochter van Gert Verhulst en zijn ex-vrouw, de Belgische actrice Hans Bourlon. Naast haar werk als presentatrice en actrice heeft Marie ook gestudeerd aan de Universiteit van Gent, waar ze een Master in de Taal- en Letterkunde behaalde.

Marie begon haar carrière als actrice in 2014, toen ze de rol van Marieke speelde in de Ketnet-serie “Galaxy Park”. Sindsdien heeft ze in verschillende tv-programma’s en films gespeeld, waaronder “Patrouille Linkeroever”, “Baba Yega: The Movie” en “Gert Late Night”. In 2020 werd ze aangekondigd als de nieuwe co-presentator van het populaire kinderprogramma “Samson & Marie” naast haar vader Gert.

Naast haar werk voor televisie en film is Marie ook actief op sociale media. Ze heeft meer dan 160.000 volgers op Instagram en deelt regelmatig foto’s van haar persoonlijke leven en haar werk.

Waar verdient Marie Verhulst haar geld mee?

Marie Verhulst verdient haar geld voornamelijk met haar werk als televisiepresentatrice en actrice. Als co-presentator van “Samson & Marie” ontvangt ze een salaris en ze heeft ook in verschillende tv-programma’s en films gespeeld waarvoor ze betaald werd. Daarnaast heeft ze in het verleden ook modellenwerk gedaan en heeft ze samengewerkt met verschillende merken.

Marie heeft ook haar eigen YouTube-kanaal, waar ze vlogs deelt over haar leven en haar werk. Hoewel het niet bekend is hoeveel ze verdient met haar YouTube-kanaal, kan het een bron van inkomsten voor haar zijn.

Wat is het inkomen van Marie Verhulst?

Het exacte inkomen van Marie Verhulst is niet bekend, maar het is aannemelijk dat ze een goed inkomen verdient als tv-presentatrice en actrice. Het salaris van een tv-presentator in België varieert tussen de €2.000 en €8.000 per maand, afhankelijk van de ervaring en populariteit van de presentator. Als co-presentator van “Samson & Marie” zal Marie waarschijnlijk een hoger salaris verdienen dan een beginnende presentator.

Hoeveel is het vermogen van Marie Verhulst?

Het geschatte vermogen van Marie Verhulst wordt geschat op ongeveer €1 miljoen. Dit vermogen heeft ze voornamelijk opgebouwd met haar werk als televisiepresentatrice en actrice, haar modellenwerk en eventuele andere zakelijke ondernemingen. Het vermogen van Marie Verhulst zal naar verwachting nog verder groeien naarmate ze meer ervaring opdoet en haar carrière zich verder ontwikkelt.

Waar woont Marie Verhulst?

Het is niet bekend waar Marie Verhulst momenteel woont. Gezien haar werk als televisiepresentatrice en actrice is het echter aannemelijk dat ze in de buurt van de Belgische tv-studio’s woont, mogelijk in de buurt van Antwerpen of Brussel.

Wie is de partner van Marie Verhulst?

Marie Verhulst is momenteel niet getrouwd en er is ook geen informatie bekend over een eventuele partner. Marie houdt haar privéleven grotendeels buiten de schijnwerpers en deelt niet veel informatie over haar persoonlijke relaties op sociale media.

Veelgestelde vragen