Mediapersoonlijkheden

Het vermogen van Melisa Schaufeli

Vermogen Melisa Schaufeli

Melisa Schaufeli is een bekende Nederlander die vooral bekendheid geniet door haar optredens in verschillende televisieprogramma’s. Ze is tevens ook een succesvolle zakenvrouw en heeft verschillende ondernemingen op haar naam staan. Maar wat is het vermogen van deze veelzijdige persoonlijkheid? In dit artikel duiken we dieper in op het vermogen van Melisa Schaufeli.

Wie is Melisa Schaufeli?

Melisa Schaufeli werd geboren op 4 juni 1980 in Leiden. Ze begon haar carrière als model en maakte daarna de overstap naar het televisiewerk. Ze is vooral bekend van programma’s als ‘De Gouden Kooi’, ‘Oh Oh Cherso’, ‘Melisa en Andy: Hier zijn wij!’ en ‘Andy & Melisa’. In deze programma’s liet ze zichzelf zien als een pittige, directe en ambitieuze vrouw met een sterke persoonlijkheid.

In haar persoonlijke leven heeft ze ook het nodige meegemaakt. Zo is ze getrouwd geweest met Andy van der Meijde, een voormalig Nederlands profvoetballer. Samen hebben ze twee kinderen. Na hun scheiding zijn ze gewoon samen gebleven en ze zijn nog steeds erg gelukkig.

Naast haar werk in de entertainmentindustrie heeft Melisa Schaufeli ook verschillende ondernemingen op haar naam staan. Zo is ze eigenaar van een kledinglijn en heeft ze haar eigen juwelenlijn.

Waar verdient Melisa Schaufeli haar geld mee?

Melisa Schaufeli verdient haar geld met verschillende activiteiten. Zo heeft ze inkomsten uit haar werk in de entertainmentindustrie, haar ondernemingen en ook via social media. Door haar populariteit op televisie heeft ze een groot aantal volgers op social media en kan ze hiermee ook een aardig zakcentje verdienen.

Daarnaast heeft ze ook verschillende samenwerkingen met merken en bedrijven. Zo heeft ze bijvoorbeeld samengewerkt met het merk Hunkemöller en heeft ze een eigen geurlijn op de markt gebracht.

Wat is het inkomen van Melisa Schaufeli?

Het exacte inkomen van Melisa Schaufeli is niet bekend, maar het is wel duidelijk dat ze een aardig bedrag verdient. Door haar werk in de entertainmentindustrie en haar ondernemingen kan ze jaarlijks een mooi inkomen genereren.

Hoeveel is het vermogen van Melisa Schaufeli?

Het vermogen van Melisa Schaufeli wordt geschat op ongeveer 2,5 miljoen euro. Dit is een aanzienlijk bedrag en geeft aan dat ze financieel gezien zeer succesvol is.

Het grootste deel van haar vermogen heeft ze verdiend met haar werk in de entertainmentindustrie en haar ondernemingen. Daarnaast heeft ze ook nog inkomsten uit social media en samenwerkingen met merken en bedrijven.

Waar woont Melisa Schaufeli?

Melisa Schaufeli woont samen met haar man en kinderen in het Brabantse dorpje Helmond. Hier hebben ze een prachtige villa met veel ruimte en luxe voor het gezin.

Wie is de partner van Melisa Schaufeli?

De partner van Melisa Schaufeli is Andy van der Meijde, de twee zijn gescheiden maar nog altijd even gelukkig samen. Melisa en Andy hebben samen twee kinderen.

Veelgestelde vragen