DJ's Influencers Mediapersoonlijkheden Vloggers

Het vermogen van Monica Geuze

Vermogen Monica Geuze

Monica Geuze is een van de grootste YouTubers in Nederland en een influencer in de Nederlandse entertainmentindustrie. Haar succes heeft haar niet alleen een enorme online aanhang opgeleverd, maar heeft ook geleid tot financieel succes en een indrukwekkend vermogen. In deze tekst zullen we meer leren over wie Monica Geuze is, waar ze haar geld mee verdient, hoeveel haar inkomen is en wat haar geschatte vermogen is.

Wie is Monica Geuze?

Monica Geuze is een Nederlandse YouTuber, vlogger en DJ. Ze werd geboren op 27 maart 1995 in Zwijndrecht en groeide op in Rotterdam. In 2011 begon ze met het maken van video’s voor haar YouTube-kanaal en inmiddels heeft ze meer dan 500.000 abonnees op haar kanaal. Haar video’s gaan meestal over haar dagelijks leven, reizen, mode en beauty. In 2016 bracht ze haar eigen boek uit, genaamd ‘My Way’, waarin ze haar persoonlijke verhaal vertelt en advies geeft aan jonge vrouwen. Naast haar YouTube-kanaal heeft Monica Geuze ook een succesvolle carrière als DJ. Ze draait regelmatig op grote festivals en heeft ook haar eigen radioshow op SLAM! FM.

Waar verdient Monica Geuze haar geld mee?

Monica Geuze verdient haar geld voornamelijk via haar YouTube-kanaal en haar werk als DJ. Met haar YouTube-kanaal verdient ze geld door middel van advertenties en sponsoring. Als populaire YouTuber heeft ze verschillende samenwerkingen gehad met grote merken zoals Coca-Cola, H&M en Maybelline. Daarnaast heeft Monica Geuze ook haar eigen merchandise lijn, genaamd ‘Like Monica’, waar ze kleding en accessoires verkoopt met haar eigen logo erop. Met haar werk als DJ verdient ze geld door het draaien op festivals en clubs en het geven van optredens.

Wat is het inkomen van Monica Geuze?

Het exacte inkomen van Monica Geuze is niet bekend, maar het is wel duidelijk dat ze behoorlijk succesvol is. Als populaire YouTuber en DJ verdient ze waarschijnlijk meer dan de gemiddelde Nederlander. Daarnaast heeft ze ook nog inkomsten uit haar eigen merchandise lijn en eventuele andere samenwerkingen met merken. Het is dus aannemelijk dat haar inkomen in de tonnen loopt.

Hoeveel is het vermogen van Monica Geuze?

Het geschatte vermogen van Monica Geuze is ongeveer €2 miljoen. Dit is niet alleen te danken aan haar succesvolle carrière als YouTuber en DJ, maar ook aan haar eigen merchandise lijn en andere inkomstenbronnen. Het is belangrijk om te vermelden dat dit slechts een schatting is en dat het werkelijke vermogen van Monica Geuze kan verschillen.

Waar woont Monica Geuze?

Monica Geuze woont in Rotterdam. Ze heeft zelfs een eigen huis gekocht in de wijk Kralingen in Rotterdam. Het is een prachtig, modern appartement met een adembenemend uitzicht over de stad. In haar vlogs geeft Monica regelmatig een kijkje in haar huis en haar dagelijks leven.

Wie is de partner van Monica Geuze?

Monica Geuze is momenteel vrijgezel en komt net uit een relatie. In een vorige relatie, met voetballer Lars Veldwijk, heeft ze in 2018 een dochtertje gekregen genaamd Zara-Lizzy. Het koppel is inmiddels uit elkaar, maar hebben aangegeven dat ze op goede voet met elkaar staan en samen voor hun dochter zorgen.

Veelgestelde vragen