DJ's Mediapersoonlijkheden Realitysterren

Het vermogen van Viktor Verhulst

Vermogen Viktor Verhulst

Viktor Verhulst is een bekende Vlaamse televisiepersoonlijkheid, presentator en acteur. Hij is de zoon van Studio 100-oprichter Gert Verhulst en is vooral bekend vanwege zijn werk bij Studio 100 en de televisiezender VTM. Daarnaast is hij ook de broer van Marie Verhulst. In dit artikel zullen we kijken naar het vermogen van Viktor Verhulst en hoe hij dit heeft vergaard.

Wie is Viktor Verhulst?

Viktor Verhulst werd geboren op 24 september 1994 in België. Hij groeide op in een gezin van vier kinderen en zijn vader, Gert Verhulst, is een bekende ondernemer en televisiepersoonlijkheid. Viktor begon zijn carrière als presentator bij de Vlaamse televisiezender VTM in 2014 en werd al snel een bekend gezicht op de televisie. Hij presenteerde verschillende programma’s, waaronder “Belgium’s Got Talent” en “Dancing with the Stars”.

Naast zijn werk op televisie heeft Viktor Verhulst ook geacteerd in verschillende films en televisieseries, waaronder “Mega Mindy”, “De Buurtpolitie” en “K3 en de Kattenprins”. Hij is ook betrokken bij het productiebedrijf van zijn vader, Studio 100, en heeft meegewerkt aan verschillende producties van het bedrijf.

Waar verdient Viktor Verhulst zijn geld mee?

Viktor Verhulst verdient zijn geld voornamelijk met zijn werk als televisiepersoonlijkheid en presentator. Hij heeft programma’s gepresenteerd voor verschillende televisiezenders, waaronder VTM en Studio 100 TV. Hij heeft ook geacteerd in verschillende films en televisieseries en is betrokken bij het productiebedrijf van zijn vader, Studio 100.

Daarnaast heeft Viktor Verhulst ook verschillende commerciële deals en sponsorovereenkomsten afgesloten. Zo was hij bijvoorbeeld in 2019 te zien in een reclamecampagne voor Jupiler 0.0. Deze deals dragen ook bij aan zijn vermogen.

Wat is het inkomen van Viktor Verhulst?

Het exacte inkomen van Viktor Verhulst is niet bekend, omdat hij niet openlijk spreekt over zijn salaris en inkomsten. Gezien zijn populariteit en werkzaamheden als televisiepersoonlijkheid en acteur kan echter worden aangenomen dat hij een goed inkomen verdient.

Hoeveel is het vermogen van Viktor Verhulst?

Het vermogen van Viktor Verhulst wordt geschat op ongeveer € 5 miljoen. Dit is gebaseerd op zijn inkomsten uit zijn werk als televisiepersoonlijkheid, acteur en betrokkenheid bij Studio 100. Het vermogen van Viktor Verhulst is dus niet alleen te danken aan zijn eigen werk, maar ook aan de successen van zijn vader en het familiebedrijf.

Waar woont Viktor Verhulst?

Over de exacte woonplaats van Viktor Verhulst is weinig bekend. Wel is duidelijk dat hij in België woont. Samen met zijn vader Gert Verhulst woont hij in een prachtige villa in de omgeving van Antwerpen. Het is een zeer luxe woning met een riante tuin en een groot zwembad. Ook heeft Viktor een appartement in Brussel, waar hij regelmatig verblijft.

Wie is de man/vrouw van Viktor Verhulst?

Viktor Verhulst heeft geen vaste partner en is op dit moment dus vrijgezel. In het verleden heeft hij een relatie gehad met de Nederlandse presentatrice Marlijn Weerdenburg. Daarnaast was hij kortstondig verloofd met de Belgische presentatrice K3’tje Josje Huisman. Momenteel richt Viktor zich vooral op zijn carrière als presentator en televisiemaker.

Veelgestelde vragen