Mediapersoonlijkheden Oud-voetballers

Het vermogen van Youri Mulder

Youri Mulder vermogen

Youri Mulder is een voormalig Nederlands voetballer en tegenwoordig een bekende televisiepersoonlijkheid. Hij heeft zich na zijn actieve voetbalcarrière ontwikkeld tot een gewaardeerde analist en commentator bij onder andere de NOS en betaalzender Ziggo Sport. Ook is hij regelmatig te zien als gast bij diverse talkshows en radioprogramma’s. In dit artikel gaan we dieper in op het vermogen van Youri Mulder en hoe hij dat heeft vergaard.

Wie is Youri Mulder?

Youri Mulder werd geboren op 24 maart 1969 in Utrecht. Hij is de zoon van voormalig profvoetballer Jan Mulder en groeide op in een gezin waar voetbal een belangrijke rol speelde. Zijn vader speelde onder andere voor Ajax, Anderlecht en FC Barcelona en maakte ook deel uit van het Nederlands elftal tijdens het WK van 1974. Zijn broer, Danny Mulder, speelde ook professioneel voetbal.

Youri Mulder begon zijn carrière als voetballer bij FC Twente en speelde daarnaast ook voor Schalke 04, VfL Bochum en FC Groningen. Hij maakte in totaal 358 competitiedoelpunten in 657 wedstrijden. Mulder speelde ook 20 interlands voor het Nederlands elftal, waarin hij vier keer scoorde.

Na zijn voetbalcarrière richtte Mulder zich op een carrière als televisiepersoonlijkheid. Hij begon als analist bij de NOS en stapte later over naar Ziggo Sport. Daar is hij nog steeds actief als analist en commentator.

Waar verdient Youri Mulder zijn geld mee?

Youri Mulder verdient zijn geld voornamelijk als televisiepersoonlijkheid. Hij is een gewaardeerde analist en commentator en wordt regelmatig ingezet bij wedstrijden van het Nederlands elftal en grote internationale toernooien zoals het WK en EK. Daarnaast is hij ook regelmatig te gast bij talkshows en radioprogramma’s.

Mulder heeft ook een eigen bedrijf, genaamd MulderMedia, waar hij zich bezighoudt met het produceren van televisieprogramma’s en het verzorgen van presentatiewerk.

Wat is het inkomen van Youri Mulder?

Het exacte inkomen van Youri Mulder is niet bekend, maar er wordt geschat dat hij per jaar tussen de €150.000 en €250.000 verdient als televisiepersoonlijkheid en analist. Het inkomen dat hij verdient met zijn eigen bedrijf MulderMedia is niet bekend.

Hoeveel is het vermogen van Youri Mulder?

Het vermogen van Youri Mulder wordt geschat op ongeveer €5 miljoen. Dit heeft hij voornamelijk vergaard met zijn werk als televisiepersoonlijkheid en analist, en met zijn investeringen in vastgoed. Mulder bezit meerdere panden in Nederland en Duitsland en heeft hiermee een aanzienlijk vermogen opgebouwd.

Waar woont Youri Mulder?

Youri Mulder woont in Huizen, een plaats in de provincie Noord-Holland. Hij bezit hier meerdere panden, waaronder een riante villa. Daarnaast heeft hij ook nog een aantal panden in Duitsland, waar hij jarenlang heeft gewoond tijdens zijn voetbalcarrière.

Wie is de vrouw van Youri Mulder?

Youri Mulder is getrouwd met Sibi Buschmann, een voormalig model en presentatrice. Het stel heeft samen drie kinderen.

Veelgestelde vragen